Toneexcel program penipu dan scam?

Sekarang tengah hangat orang memperkatakan bahwa program  wow toneexcel ini sebahagian satu penipuan dan scam. " Betul ke?

http://rahsiasen.blogspot.com/2015/10/toneexcel-program-penipu-dan-scam.htm

Walaupun ramai orang yang mengatakan perkara diatas, Tetapi bagi ahli yang sudah join dan berdaftar tidak berputus asa untuk teruskan menjana pendapatan melalui program ini, oleh kerana mereka tahu apakah yang sebenarnya berlaku ketika ini.

Mari kita baca apakah kata kata ahli didalam Program wow toneexcel ini, berkenaan penipuan dan scam yang terpaksa mereka terima.


Beliau bernama Hamka Marsaling,
tinggal di Kota Kinabalu sabah sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak.
http://rahsiasen.blogspot.com/2015/10/toneexcel-program-penipu-dan-scam.htm

Sebelum beliau menyertai program ini, beliau bekerja sebagai office boy di sebuah syarikat swasta dengan gaji sekitar RM1,200 sebulan.

Pada tahun 2012, beliau menyertai program wow Toneexcel ini dan
menyebarkan virus  dengan cara offline dan online di facebook ia merupakan tempat utama beliau beriklan. 

Kini sudah 3 tahun berlalu, usaha beliau membuahkan hasil yang amat amat mengejutkan saya dan ahli ahli yang join sebelum beliau.
http://rahsiasen.blogspot.com/2015/10/toneexcel-program-penipu-dan-scam.htm

Mana taknya sebulan pendapatan beliau rm70k dari komisyen toneexcel, kini hidup beliau berubah 360 darjah.

Adakah ini dikatakan penipuan dan scam didalam Program wow Toneexcel ini.

Terserah kepada anda untuk menilainya.

Bagi saya perniagaan atau program ini bukan satu penipuan dan SCAM.

Kerana ramai juga usahawan internet yang telah mengambil peluang ini sebab mereka tahu kebaikkan program seumpama ini :

Buat kerja hanya sekali pendapatan berkali kali.

Kenapa mereka suka menyertai program ini, salah satunya Produk keperluan setiap orang, dan senang di promosikan.

Teknik seterusnya bila sudah mendapat target didalam program Toneexcel ini, mereka hanya  berusaha untuk membantu kepada ahli ahli dibawah tajaan mereka dari segi teknik pemasaran dan motovasi, disebabkan cara ini mereka boleh menjana pendapatan yang tidak masuk di akal.

Ramai juga yang bertanya boleh ke dapat pendapatan sebanyak tu... sedangkan komisyen yang diberi oleh toneexcel hanya sen sen sahaja.. dan paling teruk mereka mengatakan kita ni tipu..

Kadang kala saya juga berfikir seperti apa yang anda fikirkan, memang benar toneexcel memberi komisyen hanya sen sen seperti GST, Jika dibandingkan dengan program program yang untungnya ratusan ringgit sehari diluar sana, sememangnya jauh perbezaan jika anda ingin cepat kaya.

Tapi kalau anda fikirkan kembali hanya untung 20sen seorang bersamaan 47 juta pengguna telefon bimbit di malaysia berapakah pendapatan anda setiap bulan?

Bukan bermaksud anda perlu untuk mencari 47 juta pengguna telefon bimbit join dibawah anda, tak perlu dan jangan buat macam tu tau.. tinggalkan sedikit kepada saya.

Apabila anda sudah mempunyai target yang anda rasa anda perlu berhenti, teruskan impian anda untuk berhenti memperkenalkan kepada orang lain, Cuma nasihat saya jangan berhenti untuk mengunakan sim kad toneexcel ini, jika anda degil juga mahu berhenti menggunakan sim kad ini, terpulang kepada anda dan sumber pendapatan tetap anda juga akan hilang apa bila sim kad itu sudah tidak boleh digunakan lagi.

Bagaimana perasaan anda masihkah anda merasa program wow toneexcel ini penipuan dan scam?


Jika ya... Saya tinggalkan video ini untuk tontonan anda sekeluarga.
Jika anda juga berminat untuk menambah pendapatan dengan sim kad ini, jangan berlengah lagi dapatkannya dengan harga istimewa di talian 019-4273360 ini, ingat harga ini terhad untuk beberapa orang sahaja.

Ambillah peluang ini untuk menaikkan taraf hidup anda kerana sekarang ni semua harga barang naik, dan ekonomi tak menentu, Kita mesti berusaha untuk mencari program buat duit yang boleh disertai ramai pengguna telefon bimbit di luar sana.

Kongsikan erti ini kepada rakan rakan anda, dan nyatakan bahwa program ini bukan penipuan dan scam seperti yang mereka sangkakan.

12 Responses to "Toneexcel program penipu dan scam?"

  1. Asalamualaikum sam ..morning...blog sham ni.mengenai toneexcel je ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam... selamat pagi kak yan.. rasanya mcm tu lah kot.... blog ni saya khas untuk toneexcel.. blog lagi satu berkenaan isu terkini dari cameron highlands...

      Padam
  2. wah bestnya dapat pendapatan camtu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ramai yang dah buat bisnes simkad sekarang ni kan?

      Padam
    2. haa makin ramai, alhamdulillah banyak juga peluang

      Padam
  3. Dah lama guna toneexcal tapi nak ptomote tak reti, dah cuba tapi nak dpt prospek susah, maybe tak kena cara kot.

    BalasPadam
  4. pelbagai cara rupanya nak dapatkan income...dengan simkad pun boleh kan

    BalasPadam
  5. simcard ni pun best juga, saya juga pengguna simcard jana pendapatan iaitu onexox

    BalasPadam
  6. alhamdulillah dgn adanya bisness simcard ni jgk boleh bg peluang untuk ramai org jana pendapatan lumayan..

    apa-apa pun nak senang kena keje lebih la kan? mana boleh duk diam2 pastu nak pendapatan berlambak2..

    BalasPadam
  7. Oo kalau membantu menambah pendapatan orang bagus lah. Dah lama rupanya, dah 5 tahun pun Tone Excel ni.

    BalasPadam
  8. normal lah tuh dalam bisnes apa2 mesti ada dugaan nak menjatuhkan.

    BalasPadam
  9. ramai yang berbisnes toneexcel sekarang ni

    BalasPadam